Du er her

Økologiske hokkaido
Fødevarenetværket

Med Fødevarenetværket Spis Lokalt ønsker vi at skabe netværk mellem forskellige aktører, producenter, brancher, interesser og ildsjæle i Slagelse Kommune, der har det til fælles, at de arbejder med lokale fødevarer.

Vi inviterer alle i Slagelse Kommune, der er aktive omkring fødevarer, til at deltage i en række arrangementer med kompetente, inspirerende og interessante oplæg, der giver os ny viden samt tid og lejlighed til samtale og fordybelse, udveksling af idéer og erfaringer og forhåbentlig muligheder for at etablere nye spændende samarbejder.

De primære målgrupper er store og små producenter af fødevarer i Slagelse Kommune, spise- og overnatningssteder samt institutionskøkkener, der arbejder med lokale råvarer, og turistrelaterede virksomheder, der arbejder med fødevarer og fødevareoplevelser. Men alle ildsjæle og foreninger i kommunen, der arbejder med eller interesserer sig for lokale fødevarer og fødevareoplevelser, er meget velkomne til at deltage i arrangementerne og netværket.

Det er gratis at deltage i arrangementerne, dog fakturerer vi kr. 850 ved manglende fremmøde uden afbud.

Foreningen Spis Lokalt står for den praktiske gennemførelse af arrangementerne, der er støttet af Slagelse Kommune, Vækstforum Sjælland, Fonden for BankTrelleborg og Lion´s Club, Skælskør.

Her på hjemmesiden kan du følge med i arrangementerne og læse mere om deltagerne i netværket, om lokale fødevareproducenter og deres produkter samt om spisesteder, der arbejder med lokale fødevarer.

Du kan også tilmelde dig nyhedsbrevet for Fødevarenetværket Spis Lokalt på hjemmesiden www.spislokalt.dk.

Vi håber, at du har mulighed for at deltage i arrangementerne, og glæder os til at se dig, så vi sammen kan gøre en indsats for lokalt producerede fødevarer i Slagelse Kommune.