Du er her

Sæsonafslutning for fuld musik

Lørdag d. 19. oktober flytter markedsboden lidt op ad Algade og flytter ind i lokalerne på Algade nr. 22. Her vil de frivillige i Markedsboden stadig sælge de sædvanlige lokale og friske varer og på denne tid af året, er det jo bla. rodfrugtetid, så boden har et stort udvalg af lækre rodfrugter.
Indenfor i lokalerne vil der blive mulighed for at købe frisklavet te og kaffe i krus fra den lokale keramiker Cecilie Dige, som er en af kunsthåndværkerne i kunsthåndværksprojektet KIT. For en fair pris kan man så endda få sin kaffekop med hjem. Cecilie Dige har sit eget værksted og galleri i Strandgade og nyder, når der opstår sådanne samarbejdsmuligheder lokalt. I Cecilies kaffekopper serveres dejlig friskmalet kaffe fra det lokale kafferisteri Kaffelund.
I caféen bliver bliver der også mulighed for at købe en skål dejlig varm hokaidosuppe og flere andre lækkerier, så kig endelig ind i varmen på lørdag mellem kl. 10-13.
Markedsboden har haft åbent i Algade siden 1. juni og har været nabo til Skælskør Vinhandel, som har været et fortrinligt naboskab, men nu er det blevet køligere, så derfor opstod ideen til caféen.
Boden åbner så igen omkring den 1. juni næste år, når der begynder at være lokalt avlere varer at høste.